Om Justinprint.dk

Hvis du bestiller tryksager over nettet hos justinprint, ender din bestilling ikke i Kina eller Østeuropa et sted.

Din ordre lander i 6000 Kolding i et moderne trykkeri InPrint A/S, som blev etableret i 1999 af direktør, Niels Jørgen Nielsen. Da han blev selvstændig, havde han mere end 25 års virke i branchen og de rette faglige kompetencer.

InPrint A/S har siden vokset sig til et sundt, mellemstort trykkeri, og beskæftiger p.t. 15 ansatte fordelt på to afdelinger, og er stadig i dag en virksomhed i vækst, med tre Børsen Gazelle-priser - indtil nu!

InPrint A/S er leverandør af en bred række forskellige tryksager, og har en stor erfaring og ekspertise inden for produktion og levering af tryksager, både inden for »business to business« samt »business to customer«. Inprint A/S råder således over både 4-farve og 5-farve offset-maskineri samt eget bogbinderi.
Desuden har InPrint A/S egen afdeling for digitalprint hvor man kan producere tryksager i helt små oplag i høj kvalitet – dette uden at økonomien vælter.

Endvidere tilbyder virksomheden DTP-service hvor kunderne kan få udarbejdet oplæg til layout i alle afskygninger samt alle former for kreativt arbejde og grafiske løsninger.

Justinprint er en naturlig følge af den teknologiske udvikling og vores vilje til at forvandle ideer og visioner til virkelighed.

Justinprint.dk er endnu en »vare« på InPrints hylder - og der står kompetente mennesker bag!